banneer
Casa > Sobre nosaltres


330701206778938148.jpg

Flying Lighting, un fabricant líder a l'aire lliure a la Xina, té com a objectiu ser una marca innovadora en funció del nostre fort avantatge tecnològic.

La ciència crearà el futur. L'any 2015, Flying Lighting va establir una relació de cooperació estratègica amb l'Acadèmia Xinesa de Ciències (CAS), que representa el més alt nivell de ciència i tecnologia a la Xina. A principis de 2016 Flying Lighting va publicar el nou producte LED HIGH BAY LIGHT AMB AC DRIVING DIRECT. La nova tecnologia exclusiva de LED AC DRIVING vénen directament de CAS i obren una tendència en la indústria de la il·luminació LED. Basada en l'experiència dels anys en la producció i el desenvolupament de la llum del carrer, el 2016 Flying Lighting va publicar el seu sistema intel·ligent de llum del carrer i revaloritzat. La tecnologia i l'experiència abundant atrauen molts fucs de tot el món.


Tenim una planta de més de 3000 m2 i dues botigues de venda a la ciutat de Guzhen, la ciutat de les llums. Totalment 200-300 treballadors, 15-20 personal de R + D i més de 20 personal de màrqueting. Com a empresa ISO9001 i ISO 14001, Flying Lighting ofereix llums LED d'alta qualitat, fiables i verds a l'exterior tant per als clients nacionals com estrangers.

Flying Lighting controla una àmplia gamma de llums LED, com ara llums LED de gran altura, llums de carrer solar, llums de carrer LED, llums d'estil xinès, llums de magnòlia, llums LED de paisatge, llums de jardí LED, llums de creixement vegetal i solucions de llums LED.

Tenim una llista en expansió de clients molt feliços nacionals i estrangers. De fet, seguim un pas més allà on és possible realitzar comandes OEM i ODM per a grans projectes on es requereixen especificacions úniques.